Σχολιάστε

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΗ- Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

Την Παρασκευή 4/5 στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ/νσης Περιφέρειας Αττικής (Αριστείδου 5-7), Δημόσιος Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για εκτέλεση αποκοπών και επαναφορών ρεύματος λόγω χρεών στην περιοχή του Περιστερίου.Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτός ο Διαγωνισμός αφορά το Περιστέρι ή και τις γύρω περιοχές (Χαϊδάρι, Αιγάλεω κλπ) μιας και συνήθως όλα αυτά πάνε μαζί.

Σας καλούμε το πρωί της Παρασκευής 4/5 στις 9, έξω από το παλιό χρηματιστήριο στην οδό Σοφοκλέους για να προχωρήσουμε σε παρέμβαση.Το είδος της παρέμβασης θα εκτιμηθεί επί τόπου ανάλογα και με τον κόσμο που θα μαζευτεί.

Η Ανακοίνωση της ΔΕΗ είναι η κάτωθι:

                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με αριθμ. ΔΠΑ/ΕΠ-6482/2012

1. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, προκηρύσσει Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές προς ανάδειξη Αναδόχου για την εκτέλεση του έργου που αφορά«Αποκοπές και Επαναφορές λόγω χρέους παροχών ηλεκτρικής ενέργειας» για την Περιοχή Περιστερίου.

2.Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 04/05/2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ(ώρα λήξης επίδοσης προσφορών), ενώπιον Επιτροπής Διαγωνισμού που θα συστήσει η ΔΕΗ, στα γραφεία της Δ/νσης Περιφερείας Αττικής (ΔΠΑ), στην οδό Αριστείδου 5-7, 7ος όροφος – Γραφείο 721.

3. Γίνονται δεκτά για υποβολή προσφοράς, με τις προϋποθέσεις της σχετικής Διακήρυξης, Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα (Εργοληπτικές Επιχειρήσεις, Ειδικές Εταιρίες, Τεχνικά Γραφεία, Μηχανολόγοι – Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Υπομηχανικοί,Τεχνολόγοι, κ.λ.π.) που ασχολούνται με το αντικείμενο του διαγωνισμού , είναι κάτοχοι των επαγγελματικών αδειών που προβλέπονται από το Νόμο,διαθέτουνανάλογη εμπειρία και πληρούν προϋποθέσεις και όρους του σχετικού σχεδίουΣύμβασης .

4.Τα σχετικά τεύχη βρίσκονται στην ιστοσελίδα (site) της Επιχείρησης www.dei.gr (Διακηρύξεις Διαγωνισμών Γεν. Δ/νσης Διανομής-Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής).Εναλλακτικά, τα τεύχη διατίθενται αδαπάνως σε ηλεκτρονική μορφή (CD) από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Αριστείδου 5 –7, Αθήνα, 7ος όροφος, Γραφείο718) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν, υπογράφοντας σχετική απόδειξη, το αργότερο μέχρι (2) δύο εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνίαδιεξαγωγής του διαγωνισμού δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 02/05/2012 κάθε εργάσιμη ημέρα μεταξύ των ωρών 10.00 έως 13.00.

5. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας βαρύνουν τον Ανάδοχο.

6. Στο ανωτέρω γραφείο της ΔΠΑ (τηλ.210.3287319) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν νααπευθύνονται για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με το έργο, τη Διακήρυξη ή το Διαγωνισμό.

 

Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής

 

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: